Blogger Layouts

Pengikut

Selasa, 22 Mei 2012

'KACANG LUPAKAN KULIT' ? . HAHA LAWAK ^_^

ASSALAMUALAIKUM :)

lamanya aku tak updated blog ni kan ?. bukan apa , takde crite yg best pon nakk dikongsikan BERSAMA :)
hmm, harini ada crite baru (",)

kenape budak2 skrg ni, pntang ckap sikit je mzty nak salah tafsir ? . mksudnye , kalau kite ckp pasal org lain lpas tu ttbe je nak terasa . pelikk kan ? o.O' . nilah tejadi dkt aku dgn kawan aku sorg ni haa . ktorg 'tweet'2 bukannya pasal SI DIA , tapi SI DIA nii terasa pulakk . lain kali tanya dulu ehh 'AWAK' jgn nak main serbuu je.

cite punye cite sampai lahh 'SI DIA' nii geram . 'SI DIA' nii pun updated lahh status. dikoba ehh yg aku ni(kod lahh ==') , KACANG LUPAKAN KULIT . kat status 'SI DIA' ni , dia kata aku ni time susah pegi kat dia. time nak on9 dtg umah dia. Dia bagi aku makan , minum sume pastu aku nii lupekan JASA dia lahh konon nya ~ (TOLONGLAHH!) . PASTU DIA KATA , time suma takda lappy nak on9, suma dtg kat dia. Bila dahh ada. tnggalkan dia pastu cakap dia mcm2.

YA ALLAH ! , aku nii tak batak punn nak DATANG rumah 'SI DIA' tuu . if korg nak tau ? . 'SI DIA' nii yg slalu ajak aku dtg umah dia. igt lagik 'SI DIA' cakap : EYQA, PTG NIHH DTG UMAH AKU EH? , MCM BIASA ~ aku pun on jelahh dah org ajak kann ? haha.  Tiap2 hari JUMAAT pukol 2 ptg aku slalu dtg umah dia . BETUL lah apa dia cakap . DIA bagi aku minum , makan sume . tapi ! itu suma aku tak mintak langsung !! Dia yg bagi :'( .

sangat TAK SUKA bila org suka ungkit2 nii ! so annoying ! :'D

pastu SEMALAM pulak 'SI DIA' updated status :


                                                       #KLIK UNTUK LIHAT :)

SEE ? , nampak sangat kann ? . kenapa lahh nak heboh2 kan pasal org ? . 'ADIKK MANISS' , saya tak bising pun pasal kamu , tapi kenapa kamu nak menyalak tak tentu pasal pulakk ? adess =.=' . malulahh , awak perempuan , bukannya ______ (isilah sendiri :D )  :)

HAIH ! =.=' mule2 KAWAN , lpas tu LAWAN . dunia2 .
anyway , thanks sebab bagi aku MAKAN ehh ! , jasamu amat dikenang KAWAN ! haha :'D

#TERINGAT masa makan CENDOL dekat RUMAH 'SI DIA' :)

Tiada ulasan: