Blogger Layouts

Pengikut

Sabtu, 20 Julai 2013

I AM A DIRECTIONER, PROBLEM?

 HAI. ALHAMDULILLAH. DAH HARI YG KE 11 PUASA. SO, KORG MCM MANE? SUME OKAY? GREAT. SO, BACK TO THE TOPIC. YES! IM A DIRECTIONER. FOR THOSE YG X TAU DIRECTIONER TU AP? HMM, OKAY, DIRECTIONER IALAH GELARAN YG DIBERI KPD ONE DIRECTION PUNYE FANS. HMM, FIRST TIME MINAT 1D TIME TAON LEPAS KOT? WAKTU TU FIRST DENGA LAGU DIORG. WHAT MAKES U BEAUTIFUL. MULE2 TU SUKE MCM TU JE. NAK TAKNAK JE. LPAS DAH SENGA LAGU ONE THING DIORG. HMM, DAH MULA SUKA. START DARI TU, ASYIK DOWNLOAD JE LAGU2 DIORG. KEBETULAN PULAK DALAM KELAS AD KAWAN YG SAMA MINAT ONE DIRECTION JUGAK. ISZATY NAMA DIA. :) KALAU AP2 HAL BURAK PASAL 1D SGN DIA JELAH. HEHE.. TAON LEPAS BELI ALBUM YG TERBARU 1D TITLE: TAKE ME HOME. HAHA! SANGUP PERABIH DEMI 1D! BELI YG YEARBOOK LIMITED PUNYA :D
HERE :





YG TERBARU HARITU BELI BUKU 1D PULAK. TAJUK DIA : THE ONE DIRECTION STORY. HERE:




DGN SATU LAGI CD ONE THING. :)


NNTI BULAN OGOS MOVIE PASAL 1D KELUAR. 1D IN 3D ! CANT WAIT. TP, XTAU BILE KELUAR DEKAT MALAYSIA? HMM, PERFUME PUN AD JUGAKK. "OUR MOMENTS <--- TP, TAK JUMPA LAGI DEKAT SINI. KALAU NK BELI , MAU BERATUS TUU. >_<" TAK MAMPU. HAISHH, KALAU DIORG DTG MALAYSIA MESTI GEMPAK. FUU~ HARGE TIKET PUN SAME LE TUU :(


SATU LAGI! :D



HMM, OKAYY, SAMPI SINI JE :) TILL ME MEET AGAIN ! 




Selasa, 22 Mei 2012

'KACANG LUPAKAN KULIT' ? . HAHA LAWAK ^_^

ASSALAMUALAIKUM :)

lamanya aku tak updated blog ni kan ?. bukan apa , takde crite yg best pon nakk dikongsikan BERSAMA :)
hmm, harini ada crite baru (",)

kenape budak2 skrg ni, pntang ckap sikit je mzty nak salah tafsir ? . mksudnye , kalau kite ckp pasal org lain lpas tu ttbe je nak terasa . pelikk kan ? o.O' . nilah tejadi dkt aku dgn kawan aku sorg ni haa . ktorg 'tweet'2 bukannya pasal SI DIA , tapi SI DIA nii terasa pulakk . lain kali tanya dulu ehh 'AWAK' jgn nak main serbuu je.

cite punye cite sampai lahh 'SI DIA' nii geram . 'SI DIA' nii pun updated lahh status. dikoba ehh yg aku ni(kod lahh ==') , KACANG LUPAKAN KULIT . kat status 'SI DIA' ni , dia kata aku ni time susah pegi kat dia. time nak on9 dtg umah dia. Dia bagi aku makan , minum sume pastu aku nii lupekan JASA dia lahh konon nya ~ (TOLONGLAHH!) . PASTU DIA KATA , time suma takda lappy nak on9, suma dtg kat dia. Bila dahh ada. tnggalkan dia pastu cakap dia mcm2.

YA ALLAH ! , aku nii tak batak punn nak DATANG rumah 'SI DIA' tuu . if korg nak tau ? . 'SI DIA' nii yg slalu ajak aku dtg umah dia. igt lagik 'SI DIA' cakap : EYQA, PTG NIHH DTG UMAH AKU EH? , MCM BIASA ~ aku pun on jelahh dah org ajak kann ? haha.  Tiap2 hari JUMAAT pukol 2 ptg aku slalu dtg umah dia . BETUL lah apa dia cakap . DIA bagi aku minum , makan sume . tapi ! itu suma aku tak mintak langsung !! Dia yg bagi :'( .

sangat TAK SUKA bila org suka ungkit2 nii ! so annoying ! :'D

pastu SEMALAM pulak 'SI DIA' updated status :


                                                       #KLIK UNTUK LIHAT :)

SEE ? , nampak sangat kann ? . kenapa lahh nak heboh2 kan pasal org ? . 'ADIKK MANISS' , saya tak bising pun pasal kamu , tapi kenapa kamu nak menyalak tak tentu pasal pulakk ? adess =.=' . malulahh , awak perempuan , bukannya ______ (isilah sendiri :D )  :)

HAIH ! =.=' mule2 KAWAN , lpas tu LAWAN . dunia2 .
anyway , thanks sebab bagi aku MAKAN ehh ! , jasamu amat dikenang KAWAN ! haha :'D

#TERINGAT masa makan CENDOL dekat RUMAH 'SI DIA' :)

Selasa, 20 Disember 2011

Bila kawan dari sebarang mempunyai minat yang tak sama dgn aku

hai !

harini , nak cite sikit . aku nii ade kawan dari indonesia . name dye ANITA DWI PRATIWI . Umur dye sebelas tahun . dia dari SURABAYA, INDONESIA . kenal dye pun dkat FAN PAGE SM*SH INDONESIA.

Anita ni minat sangat dgn kumpulan SMASH ni. tiap2 hari, kalau aku on9 jee msti dye tanye mcm2 kat aku pasal kumpulan tu !, lorhh, aku mane laa tau . semalam , dye ttbe IM aku , dye cakap BISMA smash daa buad kan pompuan bunting. laa, bia kann laa dye . aku ta kenal pun bisma tuu . haha =='
nak jage hati dye punye pasal  aku pun layan je laa dye .


#1

ni laa , dye ttbe je ckp kat aku :) , bce laa sume ade situ , bahse indon aku terabo kod ?, tapi, dye paham jee aku ckp , cume aku jee kadang2 yg tak paham ape yg dye cakap .



#2

pastu, bole pulak siap , soh aku follow twitter KUMPULAN SMASH lagik !, aduih .. aku pun layan je laa .. aku ingat kan sorg DUE org . rupenye sampai 7 org tak silap aku . haa, aku follow jee laa ..


haha, layann jee .. lpas nii tak tau laa ape lagik dye nak tanye aku . sbelom2 ni , tanye pasal 7 wonders !. manelah aku tau . aku mane suke bce buku ni . :p


korg , kalau ade kawan dri seberang mcm ni , layann jee laa yek kehendak dyorg? tapi, kalu daa melebih sangad, dye asyik tnye jee TTOP JEE CHATBOX ! , abih cite :D


AKHIR KATA : assalamualaikum :D

okbaii :)

Ahad, 18 Disember 2011

Mimpi 'AA' punye pasal , tros sehad dari demam :D


Assalamualaikum :D


 
hai ! , macamane bole mimpi 'AA' yee ?, haha pelik btol. psal smalam laa ni. asyik berangan kan dye kann daa mimpi ?! . :D





yaa, itu laa 'AA' aku :) hensem kann ? haha .


nii aku nak kongsi BIODATA dye dkat korg sume :)


Nama sebenar : Aaron Mustapha Aziz
Tarikh lahir : 23 Februari 1976
Tempat lahir : Pasir Ris, Singapura
Tinggi : 178 sentimeter
Berat : 78 kilogram
Kerjaya : Pelakon, model
Status : Berkahwin
Isteri : Diana Halik
Anak : Danish Anqi dan Dwi Ariana

Drama: Janji Diana, Sumayyah, Sadiq & Co, Cinta Gila, Cinta Lelong, rahsia Hati, Kasih Tercipta, Bulan Bertemu Matahari, Dilemma wanita, Cahaya Kasih, Malam 7 Likur, Hana Hani Strawberi, Oh Ibu, Emel Emilda, Cinta Q, Nora Elena dan Jiwa & Lara

Filem: KL Gangster, Evolusi KL Drift, Bohsia: Jangan Pilih Jalan Hitam, Pisau Cukur, 2 Alam, Syyhh...Dia Datang, Evolusi KL Drift 2, Suaka, Datin Ghairah & Ombak Rindu

Pencapaian: Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Anugerah Skrin 2010
oke, sampai sini je . entri kali ni ye ?, tak banyak sangad idea nak tulis . malas nak pk , hihi .
okbaii :)


#mimpi dye sampai demam aku yg 3 hari tak elok2, bole sehad teross :D


Khamis, 1 Disember 2011

bergumbira bersama kezen & akak :D

RABU-30/11/2011


yaa , tarikh tuu yg paling hepi sekali. klua jalan2 sama AWIN, WAN, K.YAH :) 

                         

seronok sangad mase tu . ktorg p tgk movie cite PUSS IN BOOTS. meoww ! <3 , hoho~. kucing tuu comel jee dye . hehe :) .. sblom tgk movie tuu, p main boeling jap . haha, boeling ?, fez time aku cube pemainan tuu. mule2 mase baling bola . seram aku !, haha. bkan ape , takod taa STRIKE!, fez balingan mase tu pin tnggal 2 jee . balingan kedue plak tros masok longkang!, haha :D . AWIN mase tuu malu nak buad , dye koba kat kak yah taa naa main sbb dye malu, tgn dye saked laa ape sume alasan dye bagi , heheh, tapi, last2 dye try jgak . dalam ta nak2 tuu , ok jgk dye score . pastu , wan plak bling .. hmm, tayaa ckap laa .. bole score punye same dgn kakyah. :)
                                                                                                                                                          
(BALINGAN MAUT HAGEMARU~) haha :D


  
lpas tuu , ktorg p naek kat panggung wayang , p beli popcorn sbb wayang daa nak start. aku belanjee popcorn size beso :)
mase kat dalam panggung, merabe2 ktorg carik tmpat ddok , aha !, gelap sgd . :) . mse tuu bolee plak ade sekumpulan budak perempuan ni sala tempat ddok , sptot nye dye ddok dpan ktorg , tpi, dye p ddok tmpat ktorg. haha, biad malu jee bdak tuu.

lpas abis movie, ktorg rematch balik, awin tana main , sbb ap tah ? , hehe, tak pee . aku ngan wan & kak yaa jee main , fes balingan oke , laa pin tuu tnggal due jgak . lpas2 tuu, failed !, ade yg msok longkang , de yg kene satuu jee :)

wan plak , fez2  baling daa STRIKE ! . kakyah dgn aku , tekejut gile , haha .

ni hasil markah ktorg setelah rematch !                 



  • WAN - (93)
  • KAKYAH - (82)
  • EYQA - (63)
pastuu, abess movie , p rayau satu JJ , mase tuu smpat lagi p beli skin netbook . hee~, pastu p makan kat mc'd . sempat jgak snap pitcha !! , apek kat sebelah ktorg pandang lain mcm jee , haha, malu kod :)


 lpas maghrib balek, kak long jmpot kan . baik dia . slalu tak mao :) kih2 ..


*SEKIAN, ENDING YAA KURENG * , hehehe ..

Rabu, 9 November 2011

buKu teks .. buKu teKs .. :(

hmm, pagi tdy kat skola jmpe ckgu malliga sbb nk ambik bku teks. pastu dye tnye mne lg sorg ? aku ckp laa x dtg. pastu dye p koba ambik besok???. dalaa aku dtg tdi pun sbb nk ambik b.teks jee.. hadoi!. then, dye soh jmpe ckgu zanidah sndiri. a'alah... dye jgak ckp kat ckgu maghrib yg dye nak tlg uruskan sume. menipu jee.

ktorg pun pegi laa, sampai jee kat bilik SPBT, org kt situ tnye nk ap? . aku ckp nak ambik b.teks , pastu dye msok dlm . buad ap tah? .. lpas 2 dye soh kwn dye p crik ckgu zanidah kt library. dye kte kat ktorg yg ckgu zanidah kte amik pkol 2 nnty. huh~ = =' . ingtkan dtg awal2 pt laa buku. rupenue tak?. k, ktorg 2nggu. mase 2 jgak ade PENGURUSAN JENAZAH. bez ceramah 2! . ustad 2 pon sporting. siap nyanyi2 lg :)
ceramah 2 abs dlm pkol 1.10(lbih kurang mcm 2 laa). lpas abih jee ktorg blik klass . tak buad app pun. ckgu tak msok.

dlm kol 1.49 mcm 2 ktorg odw p blik SPBT. sampai2 jee nanthini daa dpt dlu b.teks. geram dgn dye ! . buku sume dpt lawa2.mse 2 ktorg tgh tulis name. aku name yg last. hmm, daa aku tgk budak2 lain dpat buku elok jee . sampai turn aku? hanco buku aku dpt. yg ok buku:

1) PJK
2) SIVIK
3) ENGLISH
4) AGAMA

2 jee ok, yg laen hanco. math?? . same jugakk. seb baek aku dpt tuka. better laa sblom yg tadi. geog, bm, sc. sume tak okk! . pastu, bolehh plak buku sejarah tak dapat.. alamak !!! . mcmne laa ni ..

MMANG SUSAH LAA KAN DAPAT BUKU LMBAT?, SUMENYE TAK SEMPURNA ;(


p/s: laen kali jgn telibat dgn mana2 xtvt skola pd tarikh yg same tok anta buku!, kalo tak korg jadi mcm aku.
tapi, kalu ad org naa tlg uruskan ok laa. tp, jgn mcm ..... kte jee nk tlg uruskan, tapi?? tak pun .

PK2kan laa :D

Selasa, 8 November 2011

PROGRAM RUKUN NEGARA YG SANGAD SERONOK !

hari ni aku p skola smk seri pagi . hehe .. sbb ade program rukun negara . sampai jee kat skola 2 ktorg tros siap2 dafta name . mase 2 skola 2 siap kasi goodies n bju program 2 . siap dgn stoking tangan lg .
daa dpt jee sume 2 . ckgu soh ktorg tuka pakei bju 2. then , masok dewan dga ceramah pasal rukun negara.hmm.. ta sempat sarapan pagi pun sbb dtg lmbt satu, , pastu lambat naa tuka baju. toilet daa laa g0lap !. tak nampak ape2 pun .. :(

ermmm, start jee ceramah, perot aku buad hal ! . rs0 memulas2 .. haha :) . punye laa sakit !. saba jee laa ..
dlm ceramah 2, ktorang ade nyanyi2 lagu patriotik. mcm2 lagu ade .. (yg bekenaan KEMERDEKAAN). . ermm, lpas bape jam , ktorg rehat bpe minit tah ? . pas 2 p minum pagi. makan karipap dgn kuih apam. sedap !:)
dlm rehat2 2.. ktorg kene belatih IKRAR RUKUN NEGARA. sbb, pkol 3ptg ade PERTANDINGAN IKRAR RUKUN NEGARA. emma jadi leader. tiera dgn ain soh aku, tapi aku tanak ! malu = ='

lpas abih rehat, ade lagi ceramah pasal SEJARAH RUKUN NEGARA. punye laa mengantok mase tu.
tapi tak pe ! slagi 'DIA' ade kat dpan, aku ta kan tdoo . hee :D .
dlm pkol 12.30 tgh ari. rehat lg, makan tgh ari . lauk ayam kari dgn sayo campo. bole laa tahan sedap.
rehat mase 2 sampei pkol 2.00ptg. mase 2 pon sepatotnye kene belatih pasal ikrar 2 jgak . tapi, tah ?
sorg ke sini , sorg kesane .(besepah2) .
dlam pkol 2.00ptg , start pertandingan 2 . ktorg kumpulan 13.


ANTARE LAFAS2 KTORG :

assalamualaikum & salam sejahtera. kami dari kumpulan 13 akan melafazkan ikrar rukun negara.
up!

maka kami, rakyat malaysia berikrar akan menumpukan seluruh tenaga dan usaha kami utk mencapai cita2 tersebut berdasarkan prinsip2 yg berikut:

1) KEPERCAYAAN KEPADA TUHAN.
2) KESETIAAN KEPADA RAJA DAN NEGARA.
3) KELUHURAN PERLEMBAGAAN.
3) KEDAULATAN UNDANG-UNDANG.
4) KESOPANAN DAN KESUSILAAN.

up!

MALAYSIA!
merdeka!(3x)

sekian terima kasih.


cm ni laa persembhjan ktorg . hik2 ! bile kenangkan blik kelaka rs0 eh ! :)

lpas abs pertandingan 2 . ade plak acara melukis poster pasal rukun negara. aku main buad jee. burok lak aii!
daa laa mase dye bgi kjap je. cincai jee aku buad. dl pkol 4.45ptg, sume kne tunjokkan poster masing2 kat juri. aku pun dgn berbes0 hati tunjuk laa. ingat kan dye naa komen ke hape, rupenye dye main tgk jee pastu soh kte blaa .. laa hai ! . aku pun ddok. :)

lpas dari 2 .. acara penutup . tak saba nak blik !
dlam acare 2 . ckgu smk seri pagi bagi hadiah kat sape menang. ktorg tak menang pun. just dapat sijil dgn pokok bunge raye. dapt 4 pokok lg.

last skali, blik . ktorg tunggu ckgu maghrib punyee laa lame. rupenye dye pun bru abs meeting.
huhu~ sangat seronok laa ..

SEKIAN~ :)

Sabtu, 16 Julai 2011

CIKGU ! , KENAPE CIKGU .. KENAPE ? :(

haiSh .. ! , haRi jumaAt yg indah .. (pade mulenyerr laa) .. masok je time MALLIGA ? , duSh .. ! .. ttbe2 m00d x ukey .. =='

x taw nape ? , ttbe2 je dye s0h bdak2 niey dd0k tmap asaL baLik .. ? ..
nie sume aLipah punyerr paShaL .. kaLu x kerane dye .. ? .. sume niey TIDAK AKAN BERLAKU ! , ta0k ? .. hmm .. lpaz ALIFAH d0k tmpat dye baLik .. paz 2 ePul puLak .. dye kene dd0k dpaN baRisan meje aKu .. hmm , oKey lagi .. mse 2 .. paz 2 .. ade laa budak2 laen lagi yg kene ..

DALAM HATI BERKATA :

hMm .. meZty lpaz niey aKu jugak kene .. ~

SEDANG ASYIK MENYIAP KAN SOALAN SEJARAH BAB 5 TENTANG BRITISH AMEK HASIL BUMI SABAH .. ~ tuP2 ....


ZULAIKHA .. ! , BANG0N .. DDOK SITU .. !  ...

haH ! , amEk kaw .. ~ dd0k kaT ch0g0k nuN sane .. ! .. haiYya .. ! ~ daa laa tmpat 2 paneh .. dok sbelah indiA lak 2 .. aku niey daa laa ghaB0n .. ap0 laa yg nampak biLe d0k situ ? ..

HMM .. DENGAN LEMAH LONGLAI ~ , AKU PUN BERJALAN KE SITU ... SAB0 JELAHH .. =='


daa laa x de mud mase 2 ..

hmm , k .. x pe .. tr0z kan buab keje dye ..

TAPI !!


x buLeyy f0kuz nyAh ! , mak habaQkat hang .. ! .. asyk MENGELAMUN JE .. =='



hmm .. cmne niey ? , kang x luluz pekse marah lak dek MAK .. caMn0 ciT0 ea niEh ? .. haiYYa .. ?



hmm .. x pe laa .. aKu anGGap beNde niey sbaGei POSITIP ..

HARAP2 , AKU DDOK SITU .. AKU AKN BLAJA BTOI2 .. :')




FYTACHIOUZ ~

piZzZ yawWw .. ! (",)

Ahad, 10 Julai 2011

wahh ! :D , kalau lah dapat ....

                                        NOKIA C3



                                                                        IPAD2



sePanjang Hari padA waKtu skoLah .. ~ .. layaN ~ ;')

JUMAAT - 8/6/11 .


mase 2 ermm , bole d'katekan bez laa jugak .. pepegi , mcm biase .. ade bace yasin , lpaz jew sudah klaz 2A ngan 2G kene angkat kuSi .. wahh ... ! , centekk sangad ! , cikgu yg ddok , kte plak kene angkat .. cantek .. ! , ermm , paz daa suda sume 2 , aek beg kat dewan , paz 2 troz blah pegi bilik agame .. sat0 jam dok kat situ , mase 2 blaja , CARE NAK MENJAWAB SOALAN PMR , baru taw mcam 2 rupenyerr .

ermm , paz klaz agame .. , REHAT .. hmm , dalam pejalanan nak pegi kantin 2 , AIN , pegang GAMBAR BERUKURAN PASSPORT dye .. haha ! , paz 2 , aku pun mintak larh , satu .. dgn 2juan , nak santau dye ..! , haha!, tak larh .. , nak ltak dlam dairy .. ermm ,.  dye bagi kat sume budak2 niey .. , paz 2 ,, budak2 niey p tunjok kat sume org ? , haha .. dye ap lagik ? , angin larh .. , kt0rg sume gelakk  je .. h0h0 .. yg ALYN lagik plak , p tunj0kdkat EPUL NIZAM ..! , haha ! , giLak punya budak ?!

hmm , mase 2 aku ddok satu meje dgn F4E , bkan x nak campor ngan kwan2 aku 2 , tapi , sbb kat situ ramei budak laki , taw jew larh aku mcam ne ? , malu skit ,, haha !
mase 2 min0m milo jewr ,, x makan un ,, haha .. :')


paz 2 , ttbe ade org sergah aku dati belakang .. ! .. =='

ALIFAH: oii , ! , kaw x kawan ATHIRAH kew ?
AKU: mane ade larh ! , kawan je ..
ALIFAH: jum ? , nak ikod aku tak ?
AKU: p mane ?
ALIFAH : naek klaz larh ..
AKU : urmm , okeyh ..


aku pun ikot je larh dye , dah busan ddok s0rg2 kat situ .. sempat laa jugak ckap dkt ATHIRAH , tahkod dye kecik aty pulak .. ! .. dye kate , oke , aku pegi larh ..

ermm ,lpaz REHAT ,  waktu ENGLISH .. ? , wahh 1 , sangad kureng .. entah ape bende tah ? ,, k , x pew , aku buad keje sndiri .. haha ! ,
lpaz ENGLISH , SEJARAH .. ! , huH , cikgu MALLIGA ? , x mas0k klaz plak deyh .. ! , tapi , dye ade bagi keje s0h salin , ay0 !

bukan maen banyak lagi dye kasik , tapi aku sempat salin sikit jerr ,

TENGAK KAT LUAR KLAZ , ARI DAA SEMAKIN GELAP MENANDAKAN MAS0K NYE WAKTU HUJAN. (haha!)

tgh pk ? =='
macam mane nak balik ? , .. hmm , sekali ... b0o0o0o0o0o0mmmmmmmm ! , hujan tur0n ..
amek kaw ,, LEBAT GILERR ! ..

WAKTU BALIK ..

pegi teman ATHIRAH jap , antar buku MALLIGA kat bilik guru , mase 2 nampak AJIEM kat dewan ! , haha ! . suke2 .. !=D

hmm , lpaz 2 tunggu kat dewan jap , sbb ujan lbat sangd , , yang ATHIRAH niey , sempad lagik maen2 dgan AIN HAYATI .. , entah ape tah dy0rg buad .. samei 2d0ng pown x bet0l , haha .. ! ,

kua je dari gate skola .. , tgk2 baz ! , ayya ? , camane ? , nak naek kew tak ? , yg si ALYN , niey , p tarik kt0rg supaya x ya naek baz niey sbb baz dye daa pegi .. manyak LENG LUI , muke kaw .. ! , haha ! ,  ermm , kat baz top jew .. aku pk ainin ngan ain ade ? , upenye .. ? , x dew pown .. agak eh dy0rg daa balik .. hmm , nampak gayenye aku 2 org je naek baz ..
punyerr laa lebat nyerr ujan .. kuy0p aku d'buadnyerr .. dalam baz x ramei org ! , PUNYERR LAA SUKE ATY AKU , ! , =D


seb baek tak sampei kew PD kt0rg .. , gare2.. x tekan loceng .. ! , haha ..




M00D-----> p0ning ! =='

Jumaat, 15 April 2011

kaW mcM lawaK jerr ... ! =='

aduiH ... mingg0 ketige R2 keluar ,, spatotnyerr 'kaw' tahu x ?? ... dah laa over , wad lawak merapu .. aq x suke laa ... kate MAHARAJALAWAK .. ? , tPi ?? ... dUsHH ... !!!! .. balik jew laa uma ... =D

Khamis, 17 Mac 2011

me anD my nepheW .. !! ..







hehehe ... over plak ... niey laa aq ... yg sbela 2 anq buah aq ... nme dye MOHD HARIZ NAJMI B MOHD FAIZ . um0 4 Th0n ... tp , mak aih .. ! , mulot bcok sgd .. !! .

tp ble jumpe org ... malu .. !! .. haha ... tah apape tah ...
c0mey x dye ... ?
pntang jumpe awek cun .. mzty tersipu2 malo ... hahak .. ! ...

keNe tp0 ... haha ..

hari rabu ari 2 aq ngan tiera p tusyen .... punye laa awal aq bgon .. pkol 7:30 , semate2 nak p blaja punyer psal .. cpat2 laa aq besiap ... pkol 8 lbey kua , p uma tiera ... dalam pkol 9 .. smpai kat bas top ... tunggu punye tunggu ... haish .. lambat btol bas  ,,, hmm ,, dlam 9 suku kot dpat baz ..
... dalam bas .. pnoh laa jgak org , aq x dpat dok ngan tiera ... aq dok sbela , err , dew sorg india  niey sape tah ? . fuhh , bau dye .. !! , menusuk d kalbu doo .. !! .. sakit idung aq ... hmm ... saba ...

paz 2 .....
 alamAk .. ! , prot aq ttibe saked ,, da laa x sarapan lagi ... saked sngad .. saba je .. paz 2 ... on d'way nux p kat tmpat tusyen ... tkan lif ... aq dorg jew ngan tiera .. tkod aq .. ye laa .. kang ttbe lif rosak .. ? , x mampoz aq kat c-2 ? .. haha ...
                                     
  tiera bkak pin2 ...
akak 2 tnye ... ye adik ? , niey pom bpe nieh ? . aq ckap laa pom 2 ...
pom 2 wad pe dtg .. ? ... hmm ,, err ? .. aryny bkan ade klaz kew ? ... hmm ... bkan arini dew ujian progresif ke ? .. mm , pom 2 x telibat ngan ujian ..

betape malunyerr aq ....

hmm , k , x pew .. nnty pkol sato ... bole masok ...


huh .. ! , x dew kje dew aq ... las2 .. ktorg troz blik ...

hahaha ... malu jewrr ,, !! . =)


p/s : laen kali bce notis yg d beri dgn btol ... =)