Blogger Layouts

Pengikut

Selasa, 20 Disember 2011

Bila kawan dari sebarang mempunyai minat yang tak sama dgn aku

hai !

harini , nak cite sikit . aku nii ade kawan dari indonesia . name dye ANITA DWI PRATIWI . Umur dye sebelas tahun . dia dari SURABAYA, INDONESIA . kenal dye pun dkat FAN PAGE SM*SH INDONESIA.

Anita ni minat sangat dgn kumpulan SMASH ni. tiap2 hari, kalau aku on9 jee msti dye tanye mcm2 kat aku pasal kumpulan tu !, lorhh, aku mane laa tau . semalam , dye ttbe IM aku , dye cakap BISMA smash daa buad kan pompuan bunting. laa, bia kann laa dye . aku ta kenal pun bisma tuu . haha =='
nak jage hati dye punye pasal  aku pun layan je laa dye .


#1

ni laa , dye ttbe je ckp kat aku :) , bce laa sume ade situ , bahse indon aku terabo kod ?, tapi, dye paham jee aku ckp , cume aku jee kadang2 yg tak paham ape yg dye cakap .



#2

pastu, bole pulak siap , soh aku follow twitter KUMPULAN SMASH lagik !, aduih .. aku pun layan je laa .. aku ingat kan sorg DUE org . rupenye sampai 7 org tak silap aku . haa, aku follow jee laa ..


haha, layann jee .. lpas nii tak tau laa ape lagik dye nak tanye aku . sbelom2 ni , tanye pasal 7 wonders !. manelah aku tau . aku mane suke bce buku ni . :p


korg , kalau ade kawan dri seberang mcm ni , layann jee laa yek kehendak dyorg? tapi, kalu daa melebih sangad, dye asyik tnye jee TTOP JEE CHATBOX ! , abih cite :D


AKHIR KATA : assalamualaikum :D

okbaii :)

Ahad, 18 Disember 2011

Mimpi 'AA' punye pasal , tros sehad dari demam :D


Assalamualaikum :D


 
hai ! , macamane bole mimpi 'AA' yee ?, haha pelik btol. psal smalam laa ni. asyik berangan kan dye kann daa mimpi ?! . :D





yaa, itu laa 'AA' aku :) hensem kann ? haha .


nii aku nak kongsi BIODATA dye dkat korg sume :)


Nama sebenar : Aaron Mustapha Aziz
Tarikh lahir : 23 Februari 1976
Tempat lahir : Pasir Ris, Singapura
Tinggi : 178 sentimeter
Berat : 78 kilogram
Kerjaya : Pelakon, model
Status : Berkahwin
Isteri : Diana Halik
Anak : Danish Anqi dan Dwi Ariana

Drama: Janji Diana, Sumayyah, Sadiq & Co, Cinta Gila, Cinta Lelong, rahsia Hati, Kasih Tercipta, Bulan Bertemu Matahari, Dilemma wanita, Cahaya Kasih, Malam 7 Likur, Hana Hani Strawberi, Oh Ibu, Emel Emilda, Cinta Q, Nora Elena dan Jiwa & Lara

Filem: KL Gangster, Evolusi KL Drift, Bohsia: Jangan Pilih Jalan Hitam, Pisau Cukur, 2 Alam, Syyhh...Dia Datang, Evolusi KL Drift 2, Suaka, Datin Ghairah & Ombak Rindu

Pencapaian: Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Anugerah Skrin 2010
oke, sampai sini je . entri kali ni ye ?, tak banyak sangad idea nak tulis . malas nak pk , hihi .
okbaii :)


#mimpi dye sampai demam aku yg 3 hari tak elok2, bole sehad teross :D


Khamis, 1 Disember 2011

bergumbira bersama kezen & akak :D

RABU-30/11/2011


yaa , tarikh tuu yg paling hepi sekali. klua jalan2 sama AWIN, WAN, K.YAH :) 

                         

seronok sangad mase tu . ktorg p tgk movie cite PUSS IN BOOTS. meoww ! <3 , hoho~. kucing tuu comel jee dye . hehe :) .. sblom tgk movie tuu, p main boeling jap . haha, boeling ?, fez time aku cube pemainan tuu. mule2 mase baling bola . seram aku !, haha. bkan ape , takod taa STRIKE!, fez balingan mase tu pin tnggal 2 jee . balingan kedue plak tros masok longkang!, haha :D . AWIN mase tuu malu nak buad , dye koba kat kak yah taa naa main sbb dye malu, tgn dye saked laa ape sume alasan dye bagi , heheh, tapi, last2 dye try jgak . dalam ta nak2 tuu , ok jgk dye score . pastu , wan plak bling .. hmm, tayaa ckap laa .. bole score punye same dgn kakyah. :)
                                                                                                                                                          
(BALINGAN MAUT HAGEMARU~) haha :D


  
lpas tuu , ktorg p naek kat panggung wayang , p beli popcorn sbb wayang daa nak start. aku belanjee popcorn size beso :)
mase kat dalam panggung, merabe2 ktorg carik tmpat ddok , aha !, gelap sgd . :) . mse tuu bolee plak ade sekumpulan budak perempuan ni sala tempat ddok , sptot nye dye ddok dpan ktorg , tpi, dye p ddok tmpat ktorg. haha, biad malu jee bdak tuu.

lpas abis movie, ktorg rematch balik, awin tana main , sbb ap tah ? , hehe, tak pee . aku ngan wan & kak yaa jee main , fes balingan oke , laa pin tuu tnggal due jgak . lpas2 tuu, failed !, ade yg msok longkang , de yg kene satuu jee :)

wan plak , fez2  baling daa STRIKE ! . kakyah dgn aku , tekejut gile , haha .

ni hasil markah ktorg setelah rematch !                 



  • WAN - (93)
  • KAKYAH - (82)
  • EYQA - (63)
pastuu, abess movie , p rayau satu JJ , mase tuu smpat lagi p beli skin netbook . hee~, pastu p makan kat mc'd . sempat jgak snap pitcha !! , apek kat sebelah ktorg pandang lain mcm jee , haha, malu kod :)


 lpas maghrib balek, kak long jmpot kan . baik dia . slalu tak mao :) kih2 ..


*SEKIAN, ENDING YAA KURENG * , hehehe ..